Europa Conference League

H Corriere dello Sport γράφει ότι η Φιορεντίνα θα έχει μόλις 3.000 οπαδούς της στην OPAP Arena!

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η Φιορεντίνα θα έχει μόλις 3.000 οπαδούς της στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference απέναντι στον Ολυμπιακό!

Νέα δεδομένα σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League στην OPAP Arena βάζει στο τραπέζι η Corriere dello Sport! Η ιταλική εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του πρόεδρου της Ένωσης των οπαδών της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, ο οποίος λέει ότι οι οπαδοί των «βιόλα», που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν θα ξεπεράσουν τους 3.000! Σε ρεπορτάζ της, δε, στην ιστοσελίδα της, η Corriere dello Sport αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτήν τη στιγμή υπολογίζεται ότι θα ακολουθήσουν 3.000 οπαδοί τον Μπιράγκι και τους συμπαίκτες του: Και δεδομένου ότι είναι αδιανόητο η UEFA να αφήσει την υπόλοιπη ποσότητα απούλητη, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να βρεθούν στο γήπεδο χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού»!

Στην εφημερίδα ο Ντε Σινόπολι εξηγεί: «Είναι μία περίπλοκη εκδρομή, γιατί σε αντίθεση με την περσινή, στην Πράγα, όπου μπορούσες να πας και οδικώς, στην Αθήνα μπορείς να πας μόνο αεροπορικώς και τα έξοδα είναι πολλά. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου εύκολο να κλείσεις πτήσεις τσάρτερ στην Ιταλία. Για να είμαι ακριβής, υπάρχει και η λύση τού να πας οδικώς, αλλά μιλάμε για 1.500 χιλιόμετρα, μέσω Ηγουμενίτσας, να διασχίσεις μετά τη μισή Ελλάδα… Το Μέσο, που προτιμούν οι περισσότεροι, όπως είναι λογικό, είναι το αεροπλάνο, αλλά ακόμη και με τσάρτερ θα χρειαστείς μίνιμουμ 440 ευρώ για τα μέλη και 460 ευρώ για τα μη μέλη, συν, φυσικά, το εισιτήριο του αγώνα. Αυτήν τη στιγμή, η εκτίμηση, που υπάρχει, δυστυχώς, κάνει λόγο για εκδρομή 3.000 οπαδών. Αυτό σημαίνει ότι τα εισιτήρια, που θα επιστραφούν, θα δοθούν στον Ολυμπιακό, σίγουρα δεν θα αφήσει κενές θέσεις η UEFA, άρα θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου».

Με βάση τα παραπάνω και αν, βέβαια, επιβεβαιωθούν, η Φιορεντίνα δεν αποκλείεται να επιστρέψει περίπου 6.000 εισιτήρια στην UEFA από τα 9.000 συνολικά, που δικαιούται! Από τις επιστροφές αυτές, φυσικά, θα επωφεληθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό να δώσουν, τελικά, το «παρών» στην OPAP Arena 15.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x